Selecteer een pagina

Diensten

opleiden in Building Information Modelling

Consultancy

Als consultant kan ik u begeleiden bij het standaardiseren en implementeren van BIM binnen uw organisatie. Daarnaast bied ik werkplekbegeleiding op maat, voor het opleiden van uw medewerkers in BIM.
Tevens kan ik ondersteuning bieden op het gebied van bedrijfsprocessen en Kwaliteit. Ik adviseer u over het toe te passen BIM model en houd toezicht op toepassing, voortgang en realisatie van de vereiste project standaard procedures.

Als Autodesk expert heb ik al voor diverse klanten ondersteuning kunnen bieden met de uitvoering van projecten, implementatie van software, de optimalisering van processen en het opleiden van personeel. Ook kunt u mij inschakelen voor het coördineren van BIM-projecten, opstellen van het BIM-protocol, toetsen van de verschillende aspectmodellen, de communicatie met andere partijen en tijdens BIM-meetings.

Ontwerpen in Building Information Modelling

BIM Engineering

Als BIM engineer ondersteun ik uw projectteam bij het ontwerpen van technische installaties. Zet ik het 3D-model op om een realistisch 3D beeld te geven van de complexe projecten en de klant een impressie te geven. Tevens kan ik zorg dragen voor coördinatie van de MEP disciplines.
coördinatie van een project uitgevoerd in Building Information Management

Coördinatie

Met ruime ervaring ben ik breed inzetbaar en in staat zelfstandig een goede rol te hebben in uw projectteam. Het ontwerp uit te werken van technische installaties, coördinatie met andere disciplines en aansturing van modelleurs. Verbinder en regelaar die zich concentreert op de koppeling van het model met diverse applicaties of aspectmodellen. Het model zodanig in te richten dat de koppeling met de andere programma’s of aspectmodellen optimaal verloopt.

WAAROM BK DESIGN & ADVIES?

persoonlijke aandacht

BIM Projecten zijn veelal maatwerk, daarom hecht ik veel waarde aan een prettig, goed contact met mijn klanten!

vakmanschap

Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring in het uitwerken van elektrotechnische installaties van utiliteitsprojecten, waarvan inmiddels ook 10 jaar ervaring in BIM.

kwaliteit

Mijn motto is: Ik doe iets goed, netjes en nauwkeurig en het liefst in 1 keer goed. Kwaliteit staat bij mij voorop!

contactgegevens

BK Design & Advies
Bart Kaethoven

Adres:
Hulselsedijk 8
5541RP Reusel

Mobiel: (+31) 06-48 333 625

Email: bart@bkdesign.nl

KvK: 68560575
BTW: NL 001689050B75

 

logo BK design & advies

volg mij via